maanantai 2. tammikuuta 2017

Moninaiset oppijat –työpaja 29.11.16

Moninaiset oppijat –työpaja 29.11.16

Toteutimme vertaisryhmänä Moninaiset Oppijat työpajan, jonka tarkoituksena oli oppia tunnistamaan eri persoonatyyppejä ja niiden vaikutusta oppimiseen. Yhdistimme työpajassa jokaisen vahvuuksia ja toteutimme toiminnallisen työpajan jossa osallistujat pääsivät pohtimaan eri persoonallisuustyypille sopivaa ohjausmenetelmää. Ryhmien tuotokset esiteltiin ja käytiin läpi jonka jälkeen päästiin arvioimaan omaa persoonallisuutta ja kuinka hyvin eri persoonallisuus-tyypeistä koostuvia henkilöitä osasi tunnistaa. Saadun palautteen mukaisesti työpajassa käydyt opit ja menetelmät olivat hyviä joita voi myös hyödyntää omassa ohjaustyössään.

 

 


DISC -henkilöanalyysi antaa tarkan kuvan luontaisesta käyttäytymistyylistäsi ja kertoo reagoit miten ympäristöstä tuleviin ärsykkeisiin.


DiSC jakaa ihmisten käyttäytymisen neljään eri ryhmään: Dominance eli hallitseva, Inducement eli vaikuttava, Submission eli vakaa ja Compliance eli tunnontarkka

DISC -analyysi perustuu tutkittuun tietoon (DISC theory of psychologist William Moulton Marston)  ja sen on tehnyt jo miljoonat ihmiset maailmassa.

Analyysin pohjalta on erittäin selkeää rakentaa askeleet itsensä kehittämiseen sekä omien vahvuuksien valjastamiseen. Mutta myös toisten ymmärtämiseen.

Millaisena näet itsesi?

Entä miten muut näkevät sinut?Käy testaamassa itsesi  -> 
 Extrovertit; vas. Hanna, Kaisa, Sara, Pirjo ja Sanna

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti